Onze spelregels qua bedenktijd, retourneren, ruilingen, afleveradres, levertijd, verzendkosten en garantie

Retouren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Het product staat u toch niet aan of wellicht is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, u heeft altijd het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf, van redenen te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Alleen de retourkosten van uw huis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 6,95 per pakket. Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Receptie@beauty-inn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, als ook het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen

Wilt u uw product omruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met Receptie@beauty-inn.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling dan nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen; soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Garantie

Wij houden van onze producten en leveren deze dan ook graag in topconditie bij u af. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of verwacht. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Receptie@beauty-inn.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Contact

Onze klanten zijn belangrijk; daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken langs de volgende wegen:

Beauty Inn
Tel: 030-6038013
E-mail: Receptie@beauty-inn.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Beauty Inn / Beauty Injection
Ons vestigingsadres:
Symfonialaan 28 – 30
3438EV Nieuwegein
KVK: 30059795
BTW: 818371936B01