De coronacrisis heeft de wereld op z’n kop gezet bij velen en dat heeft er voor Beauty Inn toe geleid dat ik op 31 maart 2021, spijtig genoeg, afscheid moest nemen van mijn vaste medewerkers. Vanaf 1 april 2021 werk ik dus weer alleen en zet ik de passie waarmee ik vanaf 1978 mijn huidpraktijk heb opgebouwd tot wat het nu is, voort. Dit betekend ook dat de Permanente Make-Up niet meer, zoals u van ons gewend bent uitgevoerd kan worden door Miriam. Hiervoor hebben wij een geweldige opvolger gevonden.

Haar naam is Debbie Vermeulen en zij runt haar praktijk genaamd AESTHETIC CARE in het pand aan de Zoutkamperschans, waar o.a. ook de Vitras is gevestigd. Miriam en Debbie hebben dezelfde opleider genoten en ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat u zich ook bij Debbie in vertrouwde handen zult voelen. De afspraak die we met Debbie hebben kunnen maken is dat zij onder dezelfde condities werkt als wij. Dat geeft een fijn gevoel, ook voor mij.

Neem eens een kijkje op haar website: www.aestheticcare.nl