BioBruiner

De bioBruiner biedt, in tegenstelling tot reguliere zonnebanken, het complete spectrum van het zonlicht maar in een andere dosering. Dit betekent dat er ook infra-roodlicht wordt uitgestraald. Buiten dat de zonnebank mooi bruint, zorgt het ervoor dat het bloed zuurstofrijker wordt, werkt het heel goed bij spier- en reumatische klachten en vermoeidheid en depressies. Ook wordt de bioBruiner in bepaalde gevallen van huidklachten geadviseerd.

Biobruiner voordelen:

  • verrijkt het zuurstofgehalte in het bloed
  • men voelt zich energieker en fitter
  • positieve invloed bij (winter) depressies
  • heeft een positieve werking op het vegetatieve zenuwstelsel, de stofwisseling en de hormoonproductie.
  • geeft verlichting bij spier- en reumatische klachten
  • positieve invloed op psoriasis
  • prachtige natuurlijke bruining

Biobruinen is op een natuurlijke wijze bruin worden. De Biobruiner maakt gebruik van het complete zonnespectrum dat ons op aarde bereikt. Omdat de zon nogal wat schade aan kan richten geeft de Biobruiner dat spectrum af in een verbeterde en uitgekiende samenstelling zodat vooral de positieve elementen uit het zonlicht worden gehaald. Belangrijk aspect is dat ook het zuurstofgehalte in het bloed wordt verhoogd waardoor men zich energieker en fitter gaat voelen.

Deelspectrum UVB
Zorgt voor het omzetten van pro-vit. in de huid naar vitamine D3

Deelspectrum UVA
Zorgt voor de directe bruining.

Deelspectrum zichtbaar licht
Heeft een positieve werking op het vegetatieve zenuwstelsel, de stofwisseling en de hormoonproductie.

Deelspectrum infrarood
Zorgt door zijn diep doordringende warmte voor een verbeterde doorbloeding van de huid. Daardoor ook heel geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen.

Prijs: Losse bruining € 9,95


MARC INBANE NATURAL TANNING SPRAY

De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, dus geen worteleffect. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. Is geschikt voor alle huidtypes en gehele lichaam, droogt snel en zonder vlekken, geen schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank en geeft tot 5 dagen een vakantiekleur!