Icurl staat al meer dan 10 jaar aan de top als het gaat om de mooiste krul en optische lifting van wimpers!

Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch vele malen groter maakt. Voor wie het dagelijks omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt de splinternieuwe iCurl®-Methode dé oplossing! Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent- Methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers.

Supersnel en gemakkelijk: het zit ‘m in de meest geavanceerde klem!

De revolutionaire iCurl®-Methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij er géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of wimperextensions. De iCurl®-Methode is de meest snelle en meest effectieve manier van wimperpermanent die tot nu toe verkrijgbaar was. Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de klem. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de klem van de iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

Perfect verzorgde én langere wimpers met het Dream Lash Multi-Active Lash Serum

Voor de verzorging van de wimpers ná de iCurl®-Methode is er het Dream Lash Multi-Active Lash Serum. Dit verzorgende wimperserum op basis van onder andere keratine, proteïnen, zijde-extract, ginseng en aloë vera, herstelt de wimperhaarstructuur na het permanenten, houdt de wimpers bij dagelijks thuisgebruik in perfecte conditie en maakt dat ze langer kunnen doorgroeien en ze dus langer worden (na 20 dagen gebruik zichtbare resultaten qua verbeterde lengte van de wimpers!).

Perfect gekrulde, lange wimpers met wekenlang resultaat in slechts 20 minuten!

De iCurl-Methode neemt slechts ca. 20 minuten in beslag, laat de ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. Laat men de wimpers enkele dagen tevoren verven dan komt dat het resultaat nog meer ten goede. Het effect van de iCurl-Methode blijft wekenlang zichtbaar. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een wimperkrultang en zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.

Enkele enthousiaste ervaringen met de iCurl®-Methode tot nu toe…

Diverse mensen hebben inmiddels kennisgemaakt met de unieke nieuwe iCurl-Methode en unaniem zijn de ervaringen zeer positief. Bijgaand de reacties van enkele enthousiaste vrouwen, wiens ogen letterlijk open gingen dankzij de iCurl®-Methode:

Willy: “Ik ben heel erg tevreden over mijn nieuwe wimpers. Ik heb ze een paar dagen ervoor ook laten verven en ik kan er de hele zomer tegenaan!”

Vreneli: “Ik heb van nature best stugge wimpers en waar de wimperkruller of andere permanentmethodes niet het effect behalen dat ik zou willen, moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met de iCurl®-Methode. Pijnloos, snel en… een geweldig resultaat!”

Evelyne: “De wimpers van mijn linkeroog zijn van nature veel minder gekruld dan mijn rechteroog, dus ben ik altijd in de weer met een wimperkrultang. Ik ben super blij dat mijn beide wimpers dankzij de iCurl®-Methode nu een mooie krul hebben en dat ze symmetrisch zijn! Geweldig! Ik kan het iedereen aanraden!”

Kimmie: “Ik ben van Chinese afkomst en het is bekend dat wij van nature geen prachtig lange krullende wimpers hebben. Maar met de iCurl®-Methode komt het echt wel in de buurt, WAUW!”

Afspraak maken