De Synergie AMS is een zeer krachtige celullitebehandeling voor wanneer liposuctie u een stapje te ver gaat. Nieuw en uniek voor Europa en uiteraard uitsluitend te ondergaan bij Beauty Inn te Nieuwegein. Het betreft hier behandelingen middels vacuümmassage. Vacuümmassage bewerkt op fysieke wijze de collageenvezels, vetcellen en het bindweefsel en verhoogt de stofwisseling in het probleemgebied door een versterkte locale bloedcirculatie. Dit resulteert in een gladdere huidstructuur en maakt de kans op cellulitis kleiner. Merkbare uiterlijke veranderingen zullen gewoonlijk na 4-5 behandelingen kunnen worden waargenomen, hoewel dit natuurlijk voor ieder anders zal zijn. Een kuur betekent 18 behandelingen, waarvoor u 2x per week het instituut bezoekt. Het dragen van het speciale pak (wat u voor uzelf aanschaft), verhoogt de effectiviteit van de behandelingen.

De effecten van het Synergie Aesthetic Massage System op een rijtje:

  • Vermindering cellulite
  • Silhouetverbetering
  • Huidstevigheid
  • Omvangvermindering
  • Verbetering huidstofwisseling
  • Verhoging vetstofwisseling
  • Stimulering lymfesysteem
  • Verhoogde afvoer afvalstoffen
  • Bevordering algemeen welbevinden
  • Geen vermoeiden benen meer

Werking van de Synergie AMS

De positieve druk op de huid en het onderhuids bindweefsel wordt veroorzaakt door de rand en het middelste deel van de behandelingskoppen van het Synergieapparaat. Er ontstaat een optimale stimulatie, rekbaarheid en druk op de onderhuid. De negatieve druk zorgt voor de suctie. De positieve druk zorgt dat de bloedvaten zich vernauwen en de negatieve druk zorgt ervoor dat ze zich verwijden. Dit resulteert in een rode verkleuring die zichtbaar is aan het eind van de behandeling. De toegenomen toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huid en onderhuids weefsel verhoogt het metabolisme en leid tot verbetering van de circulatie in de huid en het onderhuids weefsel, met als gevolg een toename van de lymfatische en veneuze afvoer.

Wie komt er in aanmerking voor behandeling met SynergieAMS TM?

Een ieder die graag centimeters wil verliezen en/of cellulite verminderen komt in aanmerking voor behandeling met de Synergietm AMS. Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. Hoe voelt een Synergie AMStm behandeling aan?
Synergie behandelingen zijn ontspannend en versterkend. Het voelt letterlijk aan als een massage. Het komt zelfs voor dat men, als gevolg van deze ontspanning, in slaap valt gedurende behandeling. De sensatie is vergelijkbaar met een diepe versterkende massage. De behandelintensiteit wordt afgestemd op het persoonlijk comfort.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Een enkele behandeling biedt al resultaat, hoewel niet altijd duidelijk zichtbaar. Op een optimaal effect te verkrijgen zijn per week minimaal 2 behandelingen van 30 minuten gewenst, gemiddeld gedurende 9 weken. Het totaal aantal behandelingen hangt af van het persoonlijke doel en behoefte. Het opvoeren van het aantal behandeling is mogelijk maar er dient minimaal 24 uur tussen de behandelingen te zitten.

Wanneer wordt resultaat zichtbaar?

Merkbare uiterlijke veranderingen zullen gewoonlijk na 4-5 behandelingen kunnen worden waargenomen, hoewel dit natuurlijk voor een ieder anders zal zijn. Een studie onder 36 vrouwen, die zich 2x per week, gedurende 8 weken, lieten behandelen, liet bij alle deelnemers een omvangvermindering zien en bij maar liefst 91% van de deelnemers een opmerkelijke vermindering van cellulite. Hoewel er meestal ook van gewichtsafname sprake is, zijn het vooral de centimeters de cellulite wat vermindert.

Hoe lang blijft het resultaat behouden?

Om het behaalde resultaat te behouden, is een maandelijks onderhoudende behandeling gewenst, na het beëindigen van de intensieve kuur. Echter voor een ieder zal ook dit verschillend kunnen zijn. Levensstijl, leeftijd etc. speelt ook hierbij een rol.

Waarom een intake ?

Alvorens we tot behandeling over zullen en kunnen gaan, dient een speciaal intakeformulier te worden ingevuld. Dit is van groot belang om erachter te komen of u beter geen Synergie AMS behandelingen kunt ondergaan ofwel aangepast. Tevens dient het acceptatieformulier (informed consent) te worden ondertekend, zowel door de u als door de schoonheidsspecialiste.

Wat is het doel van een Bodysuit ?

De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd over de Bodysuit. Het vergemakkelijkt de behandeling, is hygiënischer en het laat toe dat er intensiever gewerkt kan worden. De Bodysuit schaft u voor uzelf aan en u bent ook zelf verantwoordelijk voor het meenemen en schoonhouden ervan.Uit hygienisch oogpunt adviseren wij om uw eigen pak aan te schaffen zodat u deze thuis na iedere behandeling kunt wassen. Zo bent u er van overtuigd dat niemand anders uw pak draagt.

Waarom water drinken ?

Synergiebehandelingen doen de bloedtoevoer naar verstopte en vervuilde delen toenemen, wat de nieren actiever maakt dan normaal. Om de functie op een optimaal niveau uit te oefenen vereist dit een enorme hoeveelheid water. Water is in staat de eetlust op een natuurlijke manier te onderdrukken en helpt het lichaam om opgeslagen vet te verbranden. Voldoende water is ook belangrijk bij het tegengaan van verslapping van de huid bij vet en vochtverliesverlies.

Maak een afspraak wanneer u dat uitkomt

U kunt via internet een afspraak maken. U kunt zelf de datum en het tijdstip kiezen. U krijgt van ons per e-mail een bevestiging.

Afspraak maken