Wat is RESET36?

RESET36 is gebaseerd op de nieuwste kennis over voeding, gezondheid en afslanken waarbij de beste afslankmethoden vanuit de laatste onderzoeksinzichten gecombineerd worden.
Dat laatste is de reden waarom wij voor Reset 36 hebben gekozen.
RESET36 is letterlijk een reset van je lijf doordat je jouw lifestyle verbetert. Een belangrijk punt daarbij is het opnieuw instellen van je verbranding. Je lichaam heeft namelijk een voorkeur voor het verbranden van glucose uit koolhydraten. Als je te veel en te vaak koolhydraten eet blijft je lichaam continu hangen in de glucoseverbranding en als je meer eet dan dat je verbrandt, dan wordt die extra energie opgeslagen als vet. Doe je er niets aan om dat vet te verbranden, dan word je dikker. Dat klinkt logisch toch?

Het goede nieuws is dat we de verbranding van vet kunnen beïnvloeden. Door 16 uur per dag geen koolhydraten te eten dwing je je lijf namelijk om vet te verbranden. Is het zo simpel? Ja en nee. Ja, omdat wij elke dag weer zien dat het werkt. Nee, omdat opgeslagen vet soms hardnekkig is. Je hebt iets extra’s nodig om dit opgeslagen vet (vaak rond je middel) weg te werken. Dat kan met speciale supplementen die het vetverbrandingsproces ondersteunen. RESET36 dus!
De 36 ampullen in RESET bevatten L-carnitine en Chroom in vloeibare vorm, zodat deze stoffen goed worden opgenomen.

Wat is het RESET36 programma?

In de verpakking tref je verschillende producten aan die elk een belangrijke rol spelen in de complete aanpak.

  1. RESET36 T-tox sticks. Dit zijn 7 sticks met poeder om te detoxen waarbij je je lijf ontdoet van blokkerende afvalstoffen. Je lost 1 zakje op in 1,5 liter en drinkt dat op tussen 12:00 en 20:00 uur.
  2. ProVen spijsvertering compleet. Gedurende de eerste 14 dagen los je elke dag bij je eerste maaltijd een zakje op in 100 – 200 ml water (zuivel of suikervrij sap). Het zakje bevat poeder met vezels, probiotica, aloë vera en vitaminen. De formulering is speciaal gemaakt voor je darmen en je darmflora. De vezels transporteren afvalstoffen en zijn voeding voor de bacteriën in je (dikke) darm. Na 14 dagen, dag 15 tot en met 36, gebruik je 1 capsule met vitaminen en probiotica per dag.
  3. 36 glazen ampullen met breekdop en pipet. De ampullen gebruik je ’s morgens; je schudt, breekt het dopje af en leegt de ampul met de pipet. De vloeistof wordt 30 seconden onder de tong gehouden. Een ampul bevat l-carnitine en zink om de plaatselijke vetverbranding te ondersteunen.

Complete benadering

Probiotica, de vriendelijke bacteriën voor je darmen, ondersteunen op vele manieren je gezondheid. Ze spelen een rol bij de productie en vrijgave van insuline, verhogen je weerstand en spelen een rol bij de vertering en opname van voedingsstoffen.
Bij mensen met overgewicht speelt het l-carnitine-niveau een belangrijke rol omdat die nodig is voor de verbranding van het opgeslagen overtollig vet.
De detox in de eerste week is een echte bodyflush; je lijf wordt lekker doorgespoeld hetgeen je kunt zien als groot onderhoud van je ‘motor’.

De gouden combinatie

RESET36 is zoals gezegd een reset van je lijf en lifestyle met effectieve supplementen die het afslankprocess ondersteunen. Het komt erop neer dat je maar 8 uur per dag slimme voiding eet en daarbij meer beweegt en ontspant.

Wanneer eet je tijdens de 36 dagen?

Net zo belangrijk als ‘wat je eet’ is ‘wanneer je eet’; belangrijker dan ‘hoeveel je eet’.
Eten doe je het beste tussen 12:00 en 20:00 uur. Je slaat geen maaltijd over maar verdeelt alleen jouw voeding over 8 uren per dag. 16 uur per dag eet je dus niets maar drink je wel koffie, thee of water.
Je eet bijvoorbeeld om 12:00 uur, om 15:00 uur en om 19:00 uur (voor 20:00 moet het avondeten op zijn).

Wat eet je tijdens de 36 dagen?

  1. De eerste maaltijd om 12.00 uur moet altijd zoveel mogelijk bestaan uit proteïnen (eiwitten), dus vlees, vis, kip en eieren, maaltijdvervangers of plantaardige proteïnen-shakes.Houd deze gewoonte (1) vast, ook na de 36 dagen.
  2. De tweede maaltijd mag koolhydraten bevatten. Let op; geen suiker of snelle koolhydraten maar juist complexe koolhydraten.
  3. De derde maaltijd bestaat uit vlees/vis/kip en groente met maximaal 1 handje koolhydraten (met vezels).

Vraag naar onze vrijblijvende check!

Mocht je meer willen weten, heb je bepaalde vragen of dit bij je past of ben je nog niet helemaal zeker van de aanpak, wij staan klaar voor alle vragen. Maak online een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult voor afslanken met RESET36 zodat je weet of het iets voor je is. Gewoon binnenlopen voor een advies mag natuurlijk ook altijd. Dan kun je gelijk een kijkje nemen in onze nieuwe beautyshop waar je terecht kunt voor de dagelijkse huidverzorging. Van harte welkom!