Laviesage: het beste voor de huid van binnenuit

Sinds 2007 gebruiken wij Laviesage voedingssupplementen (Nutricosmetics) als ondersteuning van schoonheidsbehandelingen op het gebied van anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

Laviesage producten zijn supplementen en huidverzorgingsproducten voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het verbeteren van ongewenste huidcondities. Ze leveren het lichaam belangrijke bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Op die manier wordt bijvoorbeeld nieuw stevig bindweefsel, collageen en elastine aangemaakt en zorgen zo voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Nutricosmetics zorgen in de huid voor de juiste bouwstenen om de behandelingen succesvoller te laten verlopen en om een mooier en duurzamer eindresultaat te realiseren.

DE NATUUR ALS BASIS

Laviesage producten zijn ontwikkeld op basis van de natuur. Laviesage was wereldwijd een van de eersten die voedingssupplementen ontwikkelden op basis van natuurlijke extracten. Ook in Laviesage skin cosmetics wordt gebruik gemaakt van de kracht en voordelen van natuurlijke ingrediënten. Alle extracten en elk ingrediënt dat in de producten verwerkt is,