freshMinerals is een uitgebreide minerale make up lijn. De foundations bevatten o.a. Vit. A+C+E die naast een perfecte dekking, tevens als krachtige antioxidanten hun werk doen. Daarnaast heeft freshMinerals een SPF 20-25 (op basis van mineralen Titanium Dioxide en Zink Oxide) Verder bevatten de foundations ook het mineraal silica, dat de huid hydrateert en voor een zijdezacht gevoel zorgt.

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren. De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten.

Het elegante design met glanzend paarsrode, spiegelende dekseltjes geeft de producten een internationale allure, volledig passend bij de superieure kwaliteit van het minerale make-up merk!

Kijk voor meer informatie over producten op www.fresh-minerals.nl

Afspraak maken