Drs. Martine Korevaar  studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie ‘met Lof’ af. Na twee jaar klinische ervaring in zowel binnen- als buitenland koos zij ervoor om zich te specialiseren in de Bedrijfsgeneeskunde. Na 15 jaar in dit vakgebied werkzaam te zijn geweest, was Martine toe aan een nieuwe uitdaging. Februari 2013 is Martine dan ook gestart met de opleiding tot Cosmetisch Arts en begin 2015 heeft ze deze unieke opleiding, als een van de eersten in de Benelux, afgerond.

Martine is opgeleid met de nieuwste kennis en getraind in nieuwste technieken en heeft de gave om met een gezonde esthetische blik, het meest natuurlijke resultaat te boeken. Verder is zij opgeleid in het 3-dimensionaal behandelen: bij deze methode bekijk je heel goed welke veranderingen in tijd hebben plaats gevonden en probeer je dat te herstellen. Deze aanpak staat vaak loodrecht op het eenvoudig wegspuiten van een rimpel. 3-dimensionaal behandelen leidt tot een natuurlijk en gebalanceerd resultaat.

Martine Korevaar is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hét keurmerk voor cosmetisch artsen in Nederland. BIG-registratienummer:49048616601
* BIG-register: T 0900 – 899 82 25 https://www.bigregister.nl/

Boek hier een afspraak met Martine Korevaar.

Veroudering rondom de ogen:

Vanaf de leeftijd van dertig jaar begint bij de meeste mensen de huid rondom de ogen aan stevigheid en elasticiteit te verliezen. Hierdoor ontstaan de eerste rimpeltjes rondom de ogen. Dit is ook de periode waarin wallen of donkere kringen zich langzaam beginnen af te tekenen.

Behandeling:

In veel van deze gevallen kan het aanvullen van het volumeverlies met een filler een veilige en effectieve behandeling zijn. Het middel wat drs. Korevaar hiervoor gebruikt is TEOSYAL REDENSITY II. TEOSYAL REDENSITY II is de eerste en enige injectable ter wereld die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling onder de ogen. Het product bezit specifieke eigenschappen en bestanddelen als hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren, waardoor een zo optimaal mogelijk resultaat behaald kan worden.

Het resultaat

TEOSYAL REDENSITY II geeft het traangootje onder de ogen plaatselijk wat meer volume. Tevens zorgt dit complex voor een betere huidconditie, waardoor de traangootjes, donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen. Deze beide aspecten zorgen ervoor dat je weer je oude frisse, energieke uitstraling terug krijgt.

Afspraak maken