Mineral make-up…meet the next ‘fresher than ever ’generation!

beMineral® – 100% minerale make-up lijn

Greet Hoedeman, eigenaresse van Beauty-Inn, Beauty Injection en pionier op het gebied van het succesvol positioneren van minerale make-up producten, introduceerde 1 september 2012 tijdens ‘De dag van de Minerale Make up’ haar merk beMineral®: de eerste 100% minerale make-up lijn.

De lat bij het ontwikkelen van de collectie van beMineral® lag hoog. Deze nieuwe lijn met minerale make-up moest qua kwaliteit immers minstens gelijkwaardig zijn aan hetgeen Beauty Injection reeds voert en gevoerd heeft, maar liever nog overtroffen worden. Het resultaat is een ongekend zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of het risico van irritaties voor de huid.

De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten te weten:

  • Mica
  • IJzeroxide
  • Titaniumdioxide

Deze ingrediënten komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels ene proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt.

Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral® make-up niet alleen zeer prettig voelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. Met slechts een kleine hoeveelheid make-up bereikt u een groots resultaat. beMineral® is de overtreffende trap van schoonheid en nu binnen ieders handbereik. beMineral® mag sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk proefdiervrij dragen en doet dat met trots.

Het beMineral® assortiment omvat inmiddels een breed scala aan zuiver minerale producten, waaronder foundations, concealers, highlighters, eyeliners, oogschaduws in de meest schitterende kleuren in glanzende en matte uitvoering, lipglosses en lipstick pencils, mascara en blushers. Stuk voor stuk schitterende, intense kleuren met oneindig veel combinatie mogelijkheden voor uw eigen unieke look: beYourself, beMineral®!

Kijk op www.bemineral.nl voor meer informatie.

Voor en na foto

Afspraak maken