Beauty-Inn is dè specialist op het gebied van Huidverbetering en Anti-Aging behandelingen.

Al jarenlang gebruiken wij met veel succes de behandelingen en producten van Priori. Sinds oktober 2014 hebben we ook de opvolger van md formulations geïntroduceerd, Jan Marini. De Amerikaanse vrouwelijke wetenschapper Jan Marini is wereldwijd één van de meest gerespecteerde namen op het gebied van professionele huidverzorging. Ze stond mede aan de basis van de ontwikkeling van het Amerikaanse huidverzorgingsmerk md formulations® en startte in 1994 haar eigen bedrijf Jan Marini Skin Research®. Wereldwijd worden haar geavanceerde ‘huidverzorgingsmanagementsystemen’, welke grenzen aan de medische wetenschap, toegepast om tal van huidproblemen diep bij de kern aan te pakken.

Klik hier voor meer informatie over Jan Marini

De producten van PRIORI zijn uitermate schikt voor de droge, ouder wordende en door de zon beschadigde huid.
PRIORI bestaat uit drie productlijnen die elk op hun eigen unieke manier de tekenen van het ouder worden tegen gaan.

Klik hier voor meer informatie over PRIORI

Resultaten met PRIORI

Behandelingen Advanced AHA

Skin Renewal Peel – Fijne Lijntjes & Rimpels – 30 MIN
Een unieke behandeling om de huid diep te exfoliëren en de huideigen capaciteit om vocht vast te houden te verbeteren. De huid wordt gladder, steviger, ziet er jonger en helderder uit. Ideaal voor de rijpe zon beschadigde huid of een normale huid die een oppepper nodig heeft.

Skin Perfection Peel – Acne bij een oudere huid – 30 MIN
Speciaal ontworpen voor een probleemhuid om diep te reinigen, exfoliëren, opfrissen, stimuleren, en de huid op te helderen. Zorgt voor een heldere, zachte, stralende huid.

Barrier Repair Peel – Beschadigde gevoelige huid – 30 MIN
Speciaal ontworpen voor een gevoelige of beschadigde huid. Zorgt voor essentiële voedingsstoffen om de beschadigde huidbarrière functie te herstellen en te versterken. Verzacht en hydrateert zelfs de meest gevoelige huid types.

Replenishing Peel – Hydraterende Behandeling – 45 MIN
Een relaxende en tegelijk resultaatgerichte gezichtsbehandeling, welke de hydratatie van binnenuit stimuleert en zorgt voor een jeugdige en stralende verschijning van de huid. Ideaal voor een heel droge gestreste huid.

Deluxe Anti-Aging Treatment – Alle huidtypes – 50 MIN
Een superieure oppepper met een gezicht massage met gecombineerd een verzachtende balm en voedend masker om de huid te verstevigen, te hydrateren en exfoliëren.

Behandelingen Idebenone

Superceutical™ Peel – 30 MIN
Deze gezichtsbehandelingen zullen de huid vernieuwen, lijntjes en rimpels verminderen, huidtextuur, tint, helderheid en elasticiteit verbeteren. Gezicht voelt en ziet er fris, stralend en gehydrateerd uit. Deze behandeling; verhoogt de groei aan van gezonde nieuwe huidcellen, bevordert huid dichtheid, verwijdert dode huidcellen, en verhoogt het vocht gehalte. Een prachtige behandeling voor een onmiddellijke boost voor de huid! Voor elk huidtype-conditie.

Superceutical™ Anti-Aging Peel – 30 MIN
Ideaal voor de rijpe, gerimpelde huid als een boost behandeling voor de Superceutical Peel. Een anti-aging peel welke zorgt voor dramatische en zichtbare resultaten, speciaal voor mensen met zichtbare tekenen van huidveroudering. Licht de huidtint op, vermindert roodheid, lijntjes, rimpels, zonbeschadiging en verbetert de huid textuur, tint en helderheid, hydrateert de huid diep.

Superceutical™ Anti-Pigmentation Peel – 30 MIN
Een superieure verhelderende en anti-aging treatment peel die zorgt voor dramatische en zichtbare resultaten voor de onregelmatige huidtint, veroudering, lever en zone sproetjes, melasma en andere huid condities met onregelmatig pigment. Verbetert spectaculair de textuur, tint en helderheid van de huid terwijl de huid intensief gehydrateerd wordt.

Superceutical™ Age Reversal Eye Treatment – 30 MIN
Een ongelooflijk intensieve behandeling, special ontworpen om fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen, verlies van stevigheid en zonbeschadiging te corrigeren. Beschermt terwijl het vernieuwt en laat de delicate huid rond de ogen er jeugdiger uitzien.

Behandelingen Revaléskin®

Revaléskin® NatureCeuticals Lunchtime Yoga Facial – 30 min
Ideaal als u op zoek bent naar snelle resultaten zonder onderbreking. Speciaal tijdens de behandelingen. Geschikt voor alle huidtypen: herstelt de huidtextuur, verzacht fijne lijntjes en zorgt ervoor dat de rimpels minder zichtbaar zijn. De huid wordt beter gehydrateerd, zacht en soepel.

Revaléskin® NatureCeuticals Yoga Treatment – 50 min
Incl. Enzyme peel en massage van de benen, armen, decolleté en hoofdhuid. Anti-aging behandeling wil met liftende en verstevigende resultaten. Geschikt voor hen die een ongelijkmatige huidstructuur hebben. Herstelt de textuur van de huid en verlicht de huid. De huid wordt beter gehydrateerd, zacht en soepel.

Revaléskin® NatureCeuticals Relaxing Yoga Treatment – 75 min
Incl. Enzym peel en massage van de benen, armen, decolleté en hoofdhuid. Intense en ontspannende anti-aging ervaring die het hele gebied pakt wat extra aandacht nodig heeft. Geschikt bij een ongelijkmatige huidstructuur. Herstelt deze en verlicht de huid. Verzacht fijne lijntjes en zorgt ervoor dat de rimpels minder zichtbaar zijn. Verstevigt en lift de huid en maak jeugdig, relaxed en met een mooie glans. Bevat ook een behandeling voor de huiden die vaak tekenen van pigmentatie en ouderdom tonen.

Afspraak maken