Op basis van celtherapie

Het prestigieuze Zwitserse merk op basis van celtherapie VALMONT wordt in Nederland verkocht door 90 exclusieve schoonheidsinstituten en spa’s.

Wat doet Valmont?

VALMONT bestrijdt de tekenen destijds. VALMONT richt zich tot alle mensen die vastbesloten zijn om de gevolgen van het ouder worden niet te willen ondergaan. Als achtergrondverzorging bestrijdt VALMONT de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid die verband houden met: huidveroudering, hormonale storingen (zwangerschap, menopauze) en een slechte gezondheidstoestand. Om de essentiële functies van de huid te beschermen en de celstofwisseling weer op gang te brengen, heeft VALMONT de volgende stoffen geselecteerd:

D.N.A.

D.N.A. van een bijzondere kwaliteit via een uniek extractieproces verkregen van de hom van wilde zalm. De werking van het D.N.A. wordt versterkt door de aanwezigheid van R.N.A. waardoor de werking maximaal is: beschermende, hydraterende werking als anti-oxidant, brengt de activiteit en regeneratie van de cel weer op gang.

Gletsjerwater

Zuiver, zacht water dat niet bewerkt noch getransformeerd is.
Met een ideaal mineraalgehalte. Bevordert de uitwisselingen tussen de weefsels, stimuleert de celstofwisseling, activeert de natuurlijke afweersystemen.

Essence van de Bulgaarse Roos VALMONT is heerlijk geparfumeerd met de natuurlijke essence van de Bulgaarse Roos. Het is een lijn die klein maar compleet is en specifieke verzorgingsproducten bevat.

VALMONT behandelingen

Valmont Discovery Treatment
Ontdek , tijdens deze korte behandeling van 35 min. de VALMONT sensatie.

Valmont Vitality Treatment
Een heerlijke behandeling met alle specifieke VALMONT elementen in zich, inclusief het Collagen Vlies Masker.

Valmont Beautè de Luxe Total
Voor wie echt van luxe houdt! Er wordt begonnen met een rugmassage, zodat u zich direct kunt ontspannen. Daarnaast omvat deze bijzondere behandeling een hoofdhuid- en gelaatsmassage.