Microneedling is “HOT” en daar zijn vele redenen voor maar op het moment dat iets populair is dan willen velen een graantje meepikken. Beauty Inn werkt met de originele Duitse Dermaroller, medisch gecertificeerd, van zeer hoge kwaliteit en mag gezien worden als “The Golden Standard of Microneedling” . Het hele systeem beschikt over CE en ISO certificering.

Het materiaal is gemaakt van Zweeds, ijsgekoeld en gehard staal met een ultra dunne, versterkte punt waardoor je gemakkelijk de huid in kunt komen. Iets wat zeker bij een pokdalige huid wenselijk is. Daarnaast is er een Dermastamp ontwikkeld. Een zeer hoogwaardige machine met een makkelijk instelbare naald zodat je op verschillende huidgebieden de lengte kunt aanpassen.
Dermaroller is geweldig voor het behandelen van huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels, grove poriën, (acne) littekens enz.

Aan de hand van een klanten informatiemap informeren wij u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw huid. Een consult is gratis en vrijblijvend.

Rol je huid gezond met Dermaroller

De Medische Dermaroller™ is een trommelvormig apparaatje, dat 192 fijne micronaalden bevat van 0,5 tot 1,5 mm lang en 0,1 mm in diameter. Deze naaldjes penetreren de dermis herhaaldelijk, ongeveer 20 maal bij het rollen ervan over het huidoppervlak. De huidcellen reageren op deze kleine prikjes in de huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid zeer krachtig, waardoor rimpels en oneffenheden verdwijnen en waardoor de huidtextuur opzienbarend wordt verbeterd qua stevigheid en teint. Deze zogeheten ‘resurfacing van de huid’ met behulp van de Medische Dermaroller™ is de meest eenvoudige procedure die ooit werd uitgevonden voor opzienbarende huidverjonging. Het principe is even eenvoudig als uiterst effectief, omdat deze niet-chirurgische methode wordt toegepast binnen een professionele huidverbeterende behandeling in combinatie met intensief huidverbeterende producten!
Een behandeling met de Medische Dermaroller™ kan op alle gewenste huidoppervlakken van het lichaam worden uitgevoerd die vragen om een verbetering. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling, kan een behandeling met de Dermaroller™ herhaaldelijk en relatief snel achter elkaar uitgevoerd worden. Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden. Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde tussenpose bij de behandelingen ca. 6 weken en deze worden uitsluitend uitgevoerd bij een professionele schoonheidssalon.

De Medische Dermaroller™ – methode geeft sublieme resultaten bij huidproblemen zoals onder andere:

 • acné- littekens
 • hyperpigmentatie
 • een verslapte huid
 • een vale of doffe teint
 • een sterk verdikte huid
 • een verouderde huid met rimpels
 • striae en littekens op het lichaam

Voor thuisgebruik: De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set

De behandelingen met de Medische Dermaroller™ – methode worden uitsluitend uitgevoerd bij professionele schoonheidsinstituten door daarvoor bevoegde specialistes. Speciaal voor de behandeling van de huid thuis door de consument, is er de complete Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set. De zeer fijne 192 micronaalden van deze Home Care Dermaroller™ (Model C8) zijn slechts 0,15 tot 0,18 mm lang. Deze lengte penetreert alleen de epidermis. Aangezien deze naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuwen in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set bevat tevens een Collageen Peptide Booster met antioxidanten en vitamine C voor een verhoogde aanmaak van nieuwe collageenvezels. De set bevat ook de Peptide Cleaner, die ervoor zorgt dat de Home Care Dermaroller™ na het gebruik ervan zorgvuldig kan worden gereinigd van bacteriën voor een optimale hygiëne.

De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set zorgt bij consequent gebruik voor:

 • een verkleining van grove poriën
 • een vermindering van acné
 • een voelbaar zachtere huid
 • een algehele verfijnde huidtextuur
 • vermindering van rimpels en fijne lijntjes
 • een gezonde en stralende teint
 • een stevige en elastische huid