ultratone

ULTRATONE – UNIEK VOOR NEDERLAND!

Intensief verstevigen, liften, verjongen en stroomlijnen!

Er bestaan reeds meerdere Ultratone apparaten op de Nederlandse markt. Echter, de Furura Pro Ultratone is de allernieuwste en meest geavanceerde versie ooit! Deze biedt tot nu toe ongekende mogelijkheden. Beauty Inn had de primeur en was in 2007 de eerste dayspa die hiermee werkte! Dit veelzijdige apparaat is ontwikkeld om vet af te kunnen breken, af te slanken, spierweefsel te kweken, de huid en bepaalde lichaamsdelen intensief te liften, te ontslakken, te verstevigen, te draineren én te ontspannen! Het revolutionaire Futura Pro Ultratone Professional System geeft het beste resultaat op het gebied van bio-electrische spierstimulatie. Zowel het gezicht als het lichaam worden hierdoor intensief verstevigd, gelift en beter gestroomlijnd!

Facelift zonder mes

Behandelingen met de Futura Pro Ultratone worden bij voorkeur in kuurverband uitgevoerd. Dit waarborgt de beste resultaten. Wanneer de behandeling wordt toegepast op het gezicht, zorgt dit op een spraakmakende wijze voor een niet- chirurgische facelift! De geavanceerde biosignalen zorgen voor een zeer diepe spierversteviging, huidversteviging én een afvoer van overtollig lymfevocht. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van rimpels en fijne lijntjes, alsmede tot een verbetering van de bloedcirculatie in de huid. Het zorgt tevens voor een intensief hydraterende massage en een algemeen onderhoud ten aanzien van de conditie van de huid. Het resultaat is een stevige, gladde en gelifte huid zonder dat er hiervoor in huid hoeft te worden gesneden! Het zal echter duidelijk zijn dat een jarenlange achterstand, niet in enkele behandelingen opgelost kan worden en een huid van 70 is niet terug te brengen naar de huid zoals hij 50 jaar daarvoor was.

Optimale individuele behandeling voor maximaal effect!

De Futura Pro Ultratone machine bootst lichaamseigen biosignalen na. Het zendt hiervoor een reeks van verschillende impulsen en frequenties uit, die de te behandelen lichaams- of huiddelen stimuleren, vormen en intensief van hernieuwde jeugdigheid voorzien. Het programma wordt hierbij telkens op de cliënt afgestemd voor een zo optimaal mogelijk effect! De signalen van de Futura Pro Ultratone worden automatisch in de vorm van regelmatig op elkaar volgende fysiologische rotaties aan het lichaam afgegeven. Deze dringen diep door in de huid, het onderliggende bindweefsel, het onderhuidse vet, de spieren, het spierweefsel, alsmede de bloedsomloop en het lymfesysteem. Deze bijzondere techniek maakt het mogelijk om individueel zeer nauwkeurig die lichaamsdelen of huidlocaties te kiezen, waar de gewenste verbeterde vorm, verjonging, versteviging en het liftende effecten dienen plaats te vinden.

Wat is het en hoe maakt de Futura Pro hier gebruik van?

Ultrasound is zeer bekend. Deze golven bestaan al meer dan 40 jaar. Het zijn geluidsgolven die de druk op de buitenkant van een cel verhogen waardoor cavitatie ontstaat. Er zijn twee typen ultrasound op de markt: Laagfrequent, 20Khz (20.000 Herz) tot 1 Mhz (1.000.000 Herz) en Hoogfrequent 1Mhz tot 3Mhz (3.000.000Hz). 1 Mhz en 3Mhz Ultrasound kunnen oppervlakkig de huid penetreren tot 4cm in diepte. Zij bewerkstelligen “gecontroleerde (veilige) cavitatie”. De ultrasound golven zorgen ervoor dat cellen zeer snel vibreren (Hertz = trilling per seconde) waardoor de druk aan de buitenkant van een cel verhoogd wordt.

Het doel van ultrasound is dat triglyceriden (opgeslagen vet) wordt opgebroken in vrije vetzuren en door de vetcel (adipocyte) wordt vrijgegeven. In het geval van adipocyten (vetcellen) zorgt deze vibratie ervoor dat cellen zeer snel van links naar rechts bewegen. De snelheid van deze beweging zorgt ervoor dat een lege ruimte ontstaat tussen de cel en het intercellulaire vloeistof. Deze ruimte zorgt ervoor dat de druk rondom een cel verhoogd wordt waardoor deze inzakt en geleegd wordt. Op dit specifieke moment ondergaat de cel een druk van 20.000 keer zijn eigen gewicht.

Daarnaast worden er ook zeer laag frequente ultrasoundgolven gebruikt van bijvoorbeeld 30 tot 35 Khz die dieper in de huid doordringen (tot wel 8 cm) en een onveilige vorm van cavitatie bewerkstelligen. De druk rondom een cel is in dit geval zo sterk dat er onveilge cavitatie ontstaat. Dit betekent dat cellen niet ineenzakken maar exploderen! Ultrasound wordt geabsorbeerd door spieren. Het is belangrijk om ultrasound niet toe te passen op gebieden waar bot zit omdat de golven niet geabsorbeerde kunnen worden door omringend weefsel.

Ons antwoord: Veilige Cavitatie met Hoog- en Laagfrequent
Ultrasound voor cosmetische en therapeutische toepassingen zijn tegenwoordig alom erkende behandelingen. Onderzoekers hebben excellente parameters ontdekt voor huidverbetering, insluizen van werkstoffen, cellulite bestrijding, vetafbraak (cavitatie) en therapeutische toepassingen.

De markt voor Ultrasound technologie wordt gevormd door een beperkt aantal aanbieders die gebruik maken van hoog of laagfrequente Ultrasound. Ultratone combineert hoogfrequente en laagfrequente Ultrasound op twee niveaus met Biostimulatie (geavanceerdere vorm van elektrostimulatie), in één behandeling.

Onderzoek heeft aangetoond dat 3 Mhz Ultrasound (3 miljoen pulsen per seconde) de huidbarrière kan doorbreken aangezien de absorptie coëfficiënt gelijkwaardig proportioneel is aan de frequentie van ultrasound. Een hogere frequentie zorgt voor een betere huidabsorptie maar voor minder diepte. 3Mz Ultrasound is daarom ideaal om de actieve ingrediënten uit crèmes, gel of serum in de opperhuid in te sluizen maar ook om oppervlakkige cellulite (sinaasappelhuid) aan te pakken.

1Mhz Ultrasound is in staat door te dringen in de diepere lagen en wordt effectief gebruikt voor therapeutische heling en penetratie tot de dieper liggende vetlagen van de buik en de billen.

Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente Ultrasound voor veilige Cavitatie. Directe vrijgave van opgeslagen vetten. door de apipocyten (vetcellen). Bestrijdt vetophopingen en vermindert cellulite

Meer informatie en prijzen

Een behandeling met de Futura Pro Ultratone is individueel en zo zijn de prijzen geheel afhankelijk van uw wensen. Wij nodigen u van harte uit voor een gratis en vrijblijvend consult. U kunt daarvoor een afspraak maken. Dit kan zowel telefonisch en via onze online boekingsbutton.

Bekijk Altijd Jong met Longevity op YouTube!

Maak een afspraak wanneer u dat uitkomt

U kunt via internet een afspraak maken. U kunt zelf de datum en het tijdstip kiezen. U krijgt van ons per e-mail een bevestiging.

Afspraak maken Tarieven