Beauty Inn en OPI zijn vanaf 6 oktober 2015 officieel partners. Twee kwaliteitsmerken die dezelfde hoge eisen stellen en elkaar zullen versterken. Met ons enthousiaste team van medewerkers zijn we trots dat we deze nieuwe service aan kunnen bieden. De professionele opleidingen zijn achter de rug en we hebben alle ingrediënten om er een succes van te maken.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten met een geweldige glans!

De populariteit in het geboorteland Amerika is groot, vooral onder tal van sterren waaronder Gwen Stafani, Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga en de Kardashians. Deze mensen stellen, mede door hun representatieve werk, hoge eisen aan kwaliteit en daaraan voldoet OPI. De lakken van OPI bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans, zeker in combinatie met een base en top coat! De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog
makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

We onderscheiden drie kleurniveaus:

  1. OPI Nagellak
  2. OPI Infinite Shine
  3. GelColor by OPI

Voor elke gelegenheid is er wel een OPI Color Treatment die daar op aansluit! Helaas hebben wij niet alle 150 kleuren van O.P.I. tot onze beschikking. Mocht u willen weten welke van de prachtige kleuren wij wel in ons assortiment hebben kunt u ons altijd telefonisch bereiken.

Afspraak maken Tarieven