Richard Agerbeek is erkend licentie houdend Sportmasseur van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (licentienummer 457209). Na vele jaren in andere branches gewerkt te hebben, welke allen wel in een dienstverlenende rol waren, raakte hij in 2012 door de crisis zijn functie als rayonmanager kwijt.

Omdat hij in zijn jeugd veel en op hoog niveau gesport heeft, was hij al vroeg in aanraking gekomen met verschillende vormen van massages om blessures te voorkomen of in de meeste gevallen daar sneller van af te komen. De interesse voor masseren was toen al aangewakkerd en een stille sluimerende passie geworden.

Hierdoor heeft hij de keuze gemaakt om zijn passie voor masseren achterna te gaan en een opleiding tot sportmasseur te gaan volgen. In 2016 is hij zijn eigen praktijk vanuit huis gestart en heeft hij sindsdien een aantal tafelspecialisatie-opleidingen en cursussen gevolgd zoals onder andere Diep Musculaire Technieken en hoofdpijn-/migrainemassage. Deze specialisaties zijn met name geschikt voor mensen met lage rugklachten, RSI klachten, stijve nekspieren of migraineaanvallen. Verder zijn er door werkervaring bij sauna’s meerdere vormen van ontspanningsmassages bijgekomen. Door veel verschillende technieken in de vingers te hebben, is elke massage voor iedereen een andere beleving omdat iedereen specifieke klachten heeft met een andere oorzaak. Hierdoor is elke massage specifiek op maat gemaakt voor jou!

Afspraak maken

Wat houdt een klachtenbehandelingen in het kort in:

Deze massage wordt uitgevoerd met diepe technieken (Deep Musculair Technics) d.m.v. duimen en elleboog om zo het maximale resultaat te bereiken en de klacht(en) te verhelpen. Bij gematigde klachten wordt het gecombineerd met technieken uit de ontspanning en sportmassage.

Doel:

  • Hoofdpijn weg of verminderd
  • RSI-klachten verminderen of verdwijnen
  • Lage rugklachten/pijnen verminderen of verdwijnen
  • Alle pluspunten van ontspanningsmassage

 

Een greep uit de klantreviews van de afgelopen jaren: