“Ice Shaping Angel Pro”

CryoLipolyse – opruiming van vet op natuurlijke wijze

De nieuwste uitvoering op de markt met een vermogen van maar liefst 2500 W voor een effectieve en succesvolle behandeling. Deze methode is een echte money maker voor de professionele praktijk. Te veel mensen hebben last van een vetrandje wat niet weg gaat met sporten of afslanken. Vinden hun bovenbenen te dik of hebben last van kipfiletjes onder de armen. CryoLipolyse (ook wel bekend als CoolSculpting) is dé manier om het lichaam te shapen zonder operatie.

CryoLipolyse is een methode waarbij vetcellen door een behandeling met kou worden aangepakt. Het is een veilige en betrouwbare methode waaraan geen mes te pas komt. Behandeling met kou is herkenbaar, zoals met een icepack voor overbelaste spieren en gewrichten. Door gecontroleerde koude worden vetcellen gekoeld tot ze kristalliseren en vervolgens voert het lichaam de vetcellen geleidelijk af via de natuurlijke weg.

Gerichte aanpak vetgebieden

Vetcellen zijn veel gevoeliger voor kou dan ander lichaamsweefsel en beginnen al te kristalliseren bij 4º C. Met de Ice Angel Shaping Pro kan heel gericht en heel lokaal worden behandeld.  Het is toepasbaar op (bijna) elk deel van het lichaam: buik, flanken, love handles, onderkin, binnenkant van dijbenen en rond de borsten. Ook bij mannen.

Hoe werkt het?

In de illustraties hieronder wordt het proces in beeld gebracht. Na een behandeling zijn de vetcellen aangepakt en zullen in de weken daarop uiteenvallen en het lichaam via de natuurlijke weg verlaten.

  1. Sommige hardnekkige vet uitstulpingen verdwijnen moeilijk met dieet of oefeningen.
  2. De vetcellen worden in een vacuüm extreem gekoeld.
  3. Door de koeling zullen de vetcellen kristalliseren .
  4. De vetcellen worden door het lichaam afgevoerd.
  5. Na een week of 6 heeft de behandeling haar werk gedaan. Een significante afname van vet is meetbaar.
  6. Verbeterd uiterlijk in het behandelde gebied door vet vermindering.

Veel gestelde vragen

V: Hoe voelt een behandeling aan?

A: Als de Ice Shaping Angel Pro – CryoLipolyse therapie start, voelt u tijdens de eerste 5 minuten druk en warmte. Hierna gaat de temperatuur dalen tot ca. -5o en voelt u ook werkelijk de koude. Een eventueel gevoel van ongemak tijdens het proces verdwijnt snel.

 

V: Hoe lang is de behandeling?
A: Afhankelijk van de instelling, welke is afgestemd op uw persoonlijke situatie zal de behandeltijd variëren tussen 30 en 60 minuten.

 

V: Wat kan worden behandeld met de Ice Shaping Angel Pro – Cryolipolyse ?
A: De Ice Shaping Angel Pro – CryoLipolyse behandeling is bij uitstek geschikt voor het behandelen van ongewenste ophopingen  op de buik, flanken, love handles, onderkin, binnenkant van dijbenen en rond de borsten (bij mannen)

V: Kan ik na mijn behandeling terugkeren naar normale activiteiten?
A: Ja, dat kan zeker. De procedure is volledig non-chirurgisch, dus u kunt direct meteen naar normale activiteiten terugkeren. Eventuele roodheid, kleine kneuzingen, of tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied hoeven geen belemmering te zijn en zullen volledig verdwijnen.

 

V: Wat zijn mijn resultaten?
A: Elke CryoLipolyse behandeling geeft een merkbare vermindering van vet in het behandelde gebied. Nadat de eerste behandeling is voltooid, kunt u verdere reducties bereiken met aanvullende behandelingen, wat resulteert in nog meer vetverlies. Sommigen vinden dat slechts één behandeling hun doelen volledig heeft waargemaakt.

 

V: Wanneer zie ik resultaten?
A: Binnen drie weken kunt de veranderingen aan uw lichaam zien en na twee maanden zal het optimale resultaat zichtbaar zijn. Uw lichaam blijft echter nog steeds vetcellen uitdrijven tot zo vier tot zes maanden na de behandeling waardoor ook uw lichaam blijft veranderen..

V: Zijn de resultaten permanent?
A: Met een CryoLipolyse behandeling, worden de getroffen vetcellen geëlimineerd. Zolang u uw gewicht bijhoudt en uw normale dieet volgt en lichaamsbeweging blijft doen, zullen uw resultaten op lange termijn zichtbaar blijven

 

V: Is CryoLipolyse veilig? Pijnlijk? Zijn er bijwerkingen?
A: Ice Shaping Angel Pro – Cryolipolyse is CE en RoHS gecertifieerd voor het behandelen van heupen en buik en is een veilige en effectieve behandeling gebleken. Er is minimale of geen hersteltijd na de behandeling, hoewel men tijdelijk pijn of ongemak kan ervaren. Bijwerkingen kunnen zijn bijv. roodheid, kneuzingen, zwelling, licht gevoelig het voor aanrakingen, krampen, jeuk, tinteling en gevoelloosheid omvatten. Een doofgevoel kan tot enkele weken na een behandeling volharden.

 

V: Val je af met deze behandeling?
A:
De behandeling met de Ice Shaping Angel Pro CryoLipolyse valt u niet af. Het is een prachtige ondersteunende behandeling tijdens een afslankproces maar gelde beslist niet zelf als afslankmethode

 

V: Is de behandeling voor iedereen geschikt?
A:
aan de hand van de ingevulde vragenlijst wordt duidelijk of u een goede kandidaat bent. Met een BMI van 30 en meer is er sprake van ernstig overgewicht en moet dit niet als oplossing worden gezien.

Ons is er alles aan gelegen dat u de machine zo snel mogelijk terugverdiend en wij helpen u daarbij graag. In een persoonlijk gesprek zullen de we mogelijkheden met u bespreken. Er komt vast iets moois uit.

We begrijpen het als er veel vragen zijn. Schroom niet en neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

Voor en na foto