Bij Beauty-Inn, Health & Beauty heeft u de keuze uit diverse behandelingen.

Huidverbeterende behandelingen, voor acne, huidveroudering en andere probleemhuiden, maar ook heerlijk ontspannende wellness behandelingen.

Om de effectiviteit van de huidverbeterende behandelingen te versterken en te ondersteunen is er een ruim aanbod van specifieke, probleem oplossende producten voor handen en voor het bereiken van uw doel is het van groot belang dat u ook thuis die producten ook gaat gebruiken. Want een gezonde, mooie huid is alleen te bereiken met een goede nazorg en de juiste producten. Uw specialist kan u precies uitleggen wat voor u het meest geschikt is.

Daarnaast is uw huid is ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid zoals bijvoorbeeld een goede darmwerking. Hiervoor beschikken wij over een ondersteunende lijn nutri-cosmetics (supplementen voor de huid)  die de huidopbouw maximaal kan ondersteunen. Het houdt dus niet op bij de huid aan de buitenkant. Wij kijken naar het geheel.

Een gezonde huid is een mooie huid, geeft zelfvertrouwen en laat u stralen. Wij helpen u graag dit doel te bereiken. Dit hoeft zich niet te beperken tot het gezicht. Maak gerust vrijblijvend en gratis een afspraak voor een consult.

Wij zijn u graag van dienst.

Afspraak maken