Geneo+ herdefineert gelaatsbehandelngen met de integratie van 3 innovatieve huidverbeterende technologieën in één systeem: OxyGeneo, TriPollar & Ultrasound. Eén platform kan worden ingezet voor rimpelreductie, huidverstrakking, exfoliatie, zuurstofvoorziening en verbeterde opname van actieve ingrediënten.

OxyGeneo Technologie

OxyGeneo is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die alternatief biedt voor microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en fruitzuurpeelings in één 15 minuten durende behandeling. Het exfolieert de bovenste huidlagen en voorziet de huid van revitaliserende nutriënten terwijl de zuurstofvoorziening van binnenuit wordt bevorderd. OxyGeneo is geïnspireerd door de natuurlijke werking van warmwaterbronnen die er om bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen. Door dit effect te imiteren zal OxyGeneo het lichaamseigen reactievermogen triggeren om zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor de juiste conditie wordt gecreëerd voor de optimale opname van essentiële werkstoffen zowel tijdens als na de behandeling.

De belangrijkste voordelen
– Verbetert de uitstraling en huidtextuur
– Zuurstofbehandeling van binnenuit
– Zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling
– Optimale opname van revitaliserende werkstoffen

Resultaten behaald met OxyGeneo

TriPollar Technologie

TriPollar behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven de huid een frisse, verstevigde en jeugdige uitstraling. TriPollar is de meest comfortabele en geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie for non-invasieve gelaatscontouring. Een TriPollar behandeling verwarmt de dermis intensief waardoor collageenvezels samentrekken voor een direct huidverstrakkend effect. Dit stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen door de fibrolasten wat de zichtbaarheid van rimpels aanzienlijk zal verminderen. TriPollar geeft zowel direct als een duurzaam lange termijn resultaat zonder chirurgie of hersteltijd.

De belangrijkste voordelen
– Rimpelreductie
– Gelaatscontouring
– Huidverstrakking
– Huidversteviging & verjeugdiging

Ultrasound Technologie

Ultrasound behandelingen reduceren tijdelijk de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan en specifieke actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter worden opgenomen. Ultrasound zorgt voor het opbreken van deeltjes in kleinere moleculen waardoor deze beter tussen de openingen van de huidcellen kunnen reizen. Dit proces is veilig voor alle huidtypen, pijnloos en mild. Kan eveneens worden toegepast op sensitieve huidcondities (zoals rosacea).

De belangrijkste voordelen
– Verbetert de opname van actieve ingrediënten
– Verhoogt op milde wijze de huidtemperatuur voor een verbeterd celmetabolisme
– Vermindert vochtophopingen