Met Phitex® ClearUp is het mogelijk om de onzuivere huid veiliger, effectiever en makkelijker te behandelen.

Getriggerd door de sociale impact die huidonzuiverheden op jongeren hebben, heeft gezondheidswetenschapper Werner Marks Phitex® ClearUp ontwikkeld. Een product dat tegemoet komt aan wensen voor gebruiksgemak, effectiviteit en duurzaamheid.

Phitex® ClearUp is een dermale textielspray die door middel van geleidelijke afgifte antimicrobiële peptiden in de huid brengt. Komt de huid in aanraking met een kussensloop of T-shirt waarop de spray is aangebracht, dan worden werkstoffen gedurende een hele week direct aan de huid afgegeven. Zelfs op moeilijk te bereiken plekken zoals de rug. Binnen 6-8 weken wordt 80% van het beoogde resultaat bereikt. Phitex® ClearUp maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten, is huid-pH-neutraal (pH=5,3), laat de goede bacteriën intact en is vrij van geur- en kleurstoffen en van Propylene Glycol.

Phitex® ClearUp zit tussen een cosmeticum en een geneesmiddel in, met dit verschil dat het zonder recept verkrijgbaar is! Ontwikkelaar Werner Marks zegt hierover: “We wilden bewust een eerlijk product op de markt brengen dat gegarandeerd werkt. Om er zeker van te zijn dat mijn product optimaal en veilig werkt, is ieder ingrediënt in vivo (op de huid) getest. Alle testen hebben uitgewezen dat Phitex® ClearUp volledig vrij is van huidverzwakkende, irriterende en allergie-opbouwende effecten en dat het doet wat het belooft.”

Greet Hoedeman, beauty-expert en eigenaar van Beauty Injection: “Ik ben er trots op als exclusieve distributeur dit bijzondere product in de markt te mogen zetten. Wij zijn zo overtuigd van de werking dat wij zelfs een ‘Geen-Resultaat-Geld-Terug-Garantie’ kunnen geven!

Ga voor meer informatie naar www.phitex.nl