Get a fresh start with…freshMinerals!

We kunnen er niet meer omheen: Nederland is qua make-up massaal aan het mineraal! Het aanbod aan minerale make-upmerken wordt dan ook steeds groter, maar er is erg veel en vooral opvallend kwaliteitsverschil! Beauty Inn is voortdurend op zoek naar merken met alleen de allerbeste kwaliteit en de meest hoogwaardige formuleringen. Het topmerk minerale make-up freshMinerals is dé nieuwe generatie minerale make-up, die andere minerale make-upmerken in alle opzichten overtreft qua samenstellingen, gebruiksgemak, assortiment, resultaten én design!Het toonaangevende minerale make-upmerk freshMinerals wordt wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog.

Dé nieuwe generatie minerale make-up

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren. De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend, beschermen de huid tegen milieuvervuiling dankzij een EPF®80 (= Environmentel Protection Factor) en blijven 24 uur puntgaaf zitten . De freshMinerals Foundations beschermen de huid tevens tegen UV-straling met een SPF 20-25 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide) en bevatten hoogwaardige antioxidant vitamines (A, C en E) met krachtige anti-aging eigenschappen. Het elegante design met glanzend paarse, spiegelende dekseltjes, geeft de producten een internationale allure die volledig past bij de superieure kwaliteit van het merk!

De producten van freshMinerals zijn in álle opzichten ‘the next generation’ in minerale make-up:

  • freshMinerals bevat alleen zeer exclusieve en hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten zoals o.a. silica voor een zijdezacht huidgevoel en een soepele wijze van aanbrengen. Deze ingrediënten zijn een upgrading van de bestaande minerale make-upmerken op de markt en gaan daarmee een stap verder in de tijd!
  • freshMinerals bevat hoogwaardige antioxidanten en is daardoor make-up met anti-aging eigenschappen!
  • freshMinerals heeft een EPF®80 (= Environmental Protection Factor), waardoor de producten de op één na hoogste bescherming bieden tegen milieuvervuiling en andere vrije radicalen!
  • De SPF 20-25 in de Foundations van FreshMinerals is hoger dan de SPF 15 in de meeste minerale make-up merken!
  • freshMinerals is waterproof!
  • freshMinerals heeft een veel uitgebreider assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations!
  • freshMinerals heeft tevens oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten!